Vanzatorul va utiliza datele dumneavoastra personale doar in scopul declarat al site-ului. Informatiile cuprinse in formularul procesului de comanda sunt utilizate pentru a transmite confirmarea comenzii si pentru procesarea acestiea (accesare, confirmare, facturare si livrare), pentru comunicarea eventualelor promotii si a buletionelor informative periodice in cazul in care ati fost de acord cu primirea acestora.

Vanzatorul nu va publica si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.


Datele Vanzatorului:

SC OPEXIM SRL, Bloc RB3, Scara A, Apartament 2, Comuna Cobadin, Judetul Constanta
Tel: 0728 230 842
CUI-RO3802041, Inrgeistrat la Registrul Comertului sub Numarul J13/5485/1992
Adresa e-mail: office@opexim.ro

SC OPEXIM SRL colecteaza de la Clienti urmatoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:

1. date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar de Client - nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon, si partajate cu companiile de curierat Fan Courier, DPD sau GLS;

2. adresa de e-mail necesara Clientului pentru realizarea si accesarea contului creat pe site-ul opexim.ro

3. adresa de e-mail, nume si prenume, in scopul marketing-ului, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor sau a buletinelor de informare pentru vizitatorii ce doresc inscrierea la newsletter. De aceste date vor beneficia si alte site-uri terte ce sunt in conformitate cu Directiva 95 / 46/ EC, respectiv Mailchimp.com sau agentia de marketing ce gestioneaza campaniile site-ului opexim.ro;

4. datele cu caracter person din formularul de confimrare comanda, garantie sau retur cu scopul realizarii comunicarii cu clientul in vederea rezolvarii eventualelor probleme;

5. cookie-uri, partajate cu Facebook Ads, Google Adwords, Google Analytics etc. (politica de cookie este descrisa pe site)

6. adresa IP a dsipozitivului prin intermediul caruia ati accesat site-ul nostru; aceasta poate fi transmisa catre alte parti (Google Analytics) pentru realizarea monitorizarii si analizei traficului.

Procesarea datelor cu caracter personal precizate mai sus necesita confirmarea Clientului pentru realizarea scopurilor respective.

Conform Legii nr. 677/2001 si a Directivei privind protecția datelor cu caracter personal 95/46/EC , Clientii OPEXIM SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora (dreptul de a fi uitat).
In vederea exercitarii acestor drepturi, Clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei (DJ224, Ferma 9, Medgidia, Judetul Constanta) sau prin e-mail, la adresa office@opexim.ro.

Clientii sunt rugati sa comunice cat mai curand posibil datele inexacte prin e-mail, catre office@opexim.ro.


Masuri de securitate pentru protectia datelor cu caracter personal

1. Clauza de confidentialitate in contractele cu alte parti care au access si proceseaza datele cu caracter personal.

2. Procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal se realizeaza in mod automat, respectand cerintele legale si conditiile ce asigura securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3. Certificatul de securitate instalat pe server-ul unde sunt colectate datele cu caracter personal.

4. Afisarea politicii de confidentialitate pe website.

5. Accesul la baza de date unde sunt pastrate datele cu caracter personal se face numai de catre operatorii OPEXIM SRL prin intermediul user-ului si parolei de identificare.

6. Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor

7. Orice accesare a bazei de date presupune inregistrarea acesteia intr-un fisier de acces