Programul procesarii comenzilor este: luni - vineri: 9 – 17.

Comenzile plasate pana in ora 14 vor fi predate curierului in aceeasi zi. Cele lansate dupa ora 14 vor fi procesate in urmatoare zi lucratoare.
Comenzile si solicitarile primite in afara programului vor primi raspuns in urmatoarea zi lucratoare.

Exista trei metode prin care puteti sa realizati o comanda:

a) Online (recomandat)

Pas1: Adaugati produsele dorite in cos
Pas2: In coltul din dreapta de sus se afla butonul cosul meu unde puteti vizualiza rezumatul cumparaturilor. De aici puteti sa accesati pagina de editare a cosului sau sa accesati direct pagina de finalizare a comenzii.
Daca ati selectat editarea cosului de cumparaturi, aici se pot realiza modificari, introduce cupoane de reducere si trece la pasul urmator: Finalizeaza comanda.
Pas 3: Selectati metoda de livrare si plata. Cititi termenii si conditiile si bifati daca sunteti de acord - pas necesar realizarii comenzii.

Pas 4: Accesati Spre finalizarea comenzii. In cazul in care ati ales plata cu cardul, veti fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati. Pentru alte metode de plata comanda se va transmite imediat dupa apasarea butonului de Finalizare comanda.

b) Telefonic

Contactati-ne la unul dintre numerele afisate pe site iar unul dintre operatorii nostri va vor prelua comanda.


c) Comanda prin e-mail

Transmiteti-ne prin e-mail datele comenzii dumneavoastra: produse dorite, cantitate, nume, prenume, adresa de facturare si livrare si alte detalii.


Recomandam realizarea comenzii online pentru a evita erori de comunicare in porcesarea comenzii.